top of page

Do A Little Dance -Make A Little Yoga!

Kjenn litt på den fullstendig overveldende, herlige følelsen av å trykke 'play' på din favorittlåt og bare la den ta deg med dit du vil.
Det er inspirasjonen bak denne timen!
Hvordan beveger du deg når du har din favorittmusikk på øret, flytter fokuset fra hodet og ut i kroppen?
Tillat deg å bare flyte med akkurat sånn som din kropp og sjel har behov for. Følg dine egne bevegelser, flyt, nyt, rist løs og slapp av. Her finnes det ikke noe rett eller feil, bra eller dårlig. 
"Do A little dance - make A little yoga" er en time som kombinerer elementer fra moderne dans og vinyasa yoga - to stiler hvor pust, flyt og dynamikk står i fokus. Timen passer for de aller fleste, da du blir guided gjennom de ulike øvelsene, men fortsatt har rom til å utforske innenfor rammene. 
Klassen begynner som oftest med en myk oppvarming hvor vi  får tid til å lande. Derfra beveger vi oss videre inn i gradvis mer dynamisk arbeid, hvor elementer fra moderne dans blandes elementer fra yoga, som bl.a. solhilsener og stående, sittende og liggende posisjoner man kjenner fra yoga.
 
Essensielt i denne timen, er også bruken av musikk - du skal få lov til å bruke lydene, beaten, rytmen og tillate den å ha innvirkning på bevegelsene underveis, snarere enn å bare la musikken være i bakgrunnen.
The world is your stage ! Just do a little dance - aaand make a little yoga !
Så la oss møtes på gulvet og legge tanker om prestasjon til side og bare bevege oss for bevegelsen og gledens skyld!
              DANSEYOGA TIL FOLKET 
Våren 2017 var jeg så heldig å motta Kulturrådets Diverstestipend, noe som gav meg mange muligheter med tanke på mitt virke som danser. Dette ga meg også umiddelbart lyst og mulighet til å sette planen om å skape denne timen, ut i livet! Hurra!
Så - jeg satte i gang og gjennom sommeren og høsten 2017 fikk jeg gjennomført flere workshops på både yogastudioer og dansestudioer i Norge og Sverige.
Og responsen har vært så god!! Folk har blitt GLADE av å røre seg på denne måten, noe jeg utvilsomt synes er det aller viktigste! 
Nå ønsker jeg selvsagt å jobbe med og videreutvikle konseptet til det blir til det fornøyelige opplegget jeg ser det kan bli.
Jeg håper å kunne dele det jeg synes er gøy, givende og inspirerende med det å bevege seg og trene, og at vi kan gjøre nettopp det sammen.
Alle tilbakemeldinger og innspill på veien er gull, om det så er om spesifikke øvelser, oppsett, spilleliste, you name it...! 
Jeg reiser gjerne rundt med denne timen, så har DU forslag eller ønske om å delta eller vet om en gruppe, skole, bedrift el.l. som kunne tenke seg å prøve dette, ta kontakt med meg:)
Foto: Vega Ebbersten​
bottom of page