emilie_thun-46.jpg
DSC01264 (1).JPG

BESTILL DIN BEHANDLING:

Hvor jeg holder til:

Domus Athletica og Centrum Athletica  (Studentsamskipnaden i Oslos sentre)

Hva jeg tilbyr f.o.m. september 2022:

- Massasje & Myoreflexbehandlinger

- Yoga PT-timer

- Åpne yogaklasser

Klikk her for å kjøpe klipp og pakker til god pris

eller kontakt meg direkte på mail:

emilie.birkenes.thun@sio.no

emilie_thun-40.jpg

YOGA

TIMEPLAN, WORKSHOPS & RETREATS

Skjermbilde 2022-08-24 kl. 14.08.56.png

TILBUD PÅ PAKKER T.O.M. 31.AUGUST!!

Jeg har flyttet til SiO sine treningssentre Domus Athletica og Centrum Athletica. Disse er åpne både for studenter og ikke-studenter, og her tilbyr jeg nå både massasje&myoreflexbehandling og 

yoga PT-timer. 

Pakkene med klippekort fungerer både til behandling og PT-timer, og dette supre tilbudet gjelder nå i en uke til. 

Klikk her for å se fullstendig oversikt over priser og pakker

HVEM ER JEG?

Jeg er Emilie og jeg jobber med behandling i form av massasje og myoreflexterapi. Yoga og arbeid med bevegelse er også er essensiell del av meg og det jeg driver med.

Jeg tror på en helhetlig tilnærming til behandling hvor hele mennesket står i fokus og vi sammen prøver å finne frem til den riktige oppskriften for den enkelte. Det hele handler om å finne riktig balanse, og jeg tror derfor ikke at det finnes noen  "one size fits all".  BODY WORK
 

- la meg hjelpe deg med å finne tilbake
 
til din optimale balanse -

- Hvorfor BODY WORK ?

- Mitt ønske og min driv ligger i det at jeg kan bruke mine verktøy fra arbeidet mitt som idrettsmassør, myoreflexterapeut og yogainstruktør og med det hjelpe DEG til å finne frem til den optimale balansen av en velfungerende og smertefri kropp samt et avslappet, mer fokusert hode og sinn. 
Den beste versjonen av deg selv, rett og slett!

- Jeg tror at vi mer enn noen gang har behov for å være i kontakt med vår egen kropp, lære oss å lytte litt mer innover og stole på at vi kan tolke kroppens signaler.
Distraksjoner og forstyrrende elementer både i og ikke minst utenfor egen kropp kan skape både fysiske og emosjonelle ubalanser.
Kroppen kan påvirkes enormt fra omgivelsene rundt oss -  stress og annen belastning på f.eks. jobb, skole osv., samt "selvpåført" belastning med f.eks. trening o.l. - er faktorer som lett spiller inn.
 
- Hovedvekten i måten jeg arbeider på ligger i å jobbe med
muskelspenninger -og vondter av ulik grad og derfra prøve å finne behandling som fungerer for deg. Muskler, bindevev, bevegelse og pust er det jeg vektlegger mest!
En 30, 45 eller 60 minutters ren
massasje løser ofte en god del og er alltid mulig å bestille, men ofte går vi videre med å kombinere teknikker fra myoreflex, pusteteknikker fra yoga og mindfulness og ved ønske og behov kan jeg sette opp ditt eget yogaprogram eller enkle øvelser du selv kan gjøre i tillegg til behandlingen på benken. 
Du kan lese mer om behandlingen 
H E R .
Foto: Ola Vatn , Morten Warholm Haugen, Vega Ebbersten, @emiliethun