top of page

Hei der - 

 

Mitt navn er Emilie Thun, og jeg holder til i Trondheim. Jeg har bodd og jobbet lengre perioder i Oslo og København, men har nå bosatt meg tilbake i hjembyen.

 

Jeg er først og fremst utdannet danser innen moderne dans og samtidsdans fra KhiO (Statens Balletthøgskole), hvor jeg gikk ut i 2011. 

Siden da har jeg vært heldig og fått jobbet som danser med en rekke ulike prosjekter, institusjoner og frie grupper i Norge og utland. 

 

Min kjærlighet til arbeid med bevegelse og fysikalitet har ført til at jeg har villet lære mer om hvordan man jobber med og tar vare på kroppen. 

I 2014 dro jeg til New York hvor jeg tok min 200H Yoga Teacher Training hos Three Sisters Yoga, noe som har gitt meg det privilegiet det er å få undervise i yoga. Du kan finne mine faste timer og workshops HER

I 2019 påbegynner jeg endelig min videreutdanning med en 340H Advanced Yoga Teacher Training med Atman Yoga School. Yoga er et verktøy, en filosofi, og en praksis som gradvis får større og større plass i livet mitt, både på og av matta. Det lærer meg så mye om meg selv og hvordan jeg forholder meg til menneskene og omgivelsene rundt meg. Til det bedre, vil jeg absolutt si, og på en helt utrolig ærlig måte som får meg til å connecte enda litt dypere med selve kjernen, på både godt og vondt. 

Med ny kunnskap satt i praksis, prikket det snart i kroppen etter å lære noe nytt igjen. Jeg begynner å lære meg å lytte til denne delen av meg, da det ofte har en tendens til å føre noe bra med seg. I 2016 ble jeg sertifisert i idrettsmassasje og i 2017/2018 tok jeg et ganske mye større steg (synes jeg selv ihvertfall) og fullførte min utdannelse i myoreflexterapi.  Myoreflex er rett og slett fantastisk! Denne teknikken har lært meg å studere kroppens bevegelsesmønstre, vaner og uvaner for å finne frem til det som faktisk oftest er selve kjernen av problemet. Her kombineres manuelle behandlingsteknikker som påvirker og behandler strukturelle ubalanser særlig i bindevevet, som igjen kan føre til en rekke vanlige plager som stive muskler, hodepine, muskelknuter, i verste fall skader og overbelastninger etc.. 

Jeg jobber i dag som massør og myoreflexterapeut ved Eureka Kiropraktikk og underviser yoga flere steder i byen, både faste timer og workshopbaserte timer. Bl.a. kan du møte meg på Zenit Yoga, Trondheims største yogasenter midt på Bakklandet. 

" We make it up as we go along" 
                                  -David Byrne/Talking Heads
Foto: Morten Warholm Haugen
bottom of page