OM Å UNDERVISE YOGA . . .

Jeg ble sertifisert 200 H yogainstruktør fra Three Sisters Yoga, New York, og underviser derfor hovedsaklig i ulike varianter av vinyasa yoga (flow). Jeg er nå også i gang med min videreutdanning på 340 timer med Atman Yoga School. Vinyasa ligger mitt hjerte nært da det gir meg friheten til å bevege meg med pusten, være oppmerksom og tilstede, bruke kreativiteten så vel som intuisjonen for å skape nettopp flyt. Definisjonen av vinyasa yoga er at dette er en dynamisk yogaform som baserer seg på å arrangere asanas (stillinger) i ulike sekvenser og hvor vi jobber med å samkjøre øvelsene med bevisst bruk av pusten, gjerne med pusteteknikken ujjayi.

Uansett hva slags klasser jeg underviser ligger mitt hovedfokus på det å finne balanse. Det handler om å tillate seg selv å være helt tilstede i øyeblikket, la deg vende oppmerksomheten innover og legge merke til de små detaljene. La hvert pust være like viktig, som om hvert inn- og utpust forteller deg en fantastisk hemmelighet.

Gjør vi det, kommer vi mer og mer i kontakt med oss selv og vår sanne natur, som vi i dagens travle samfunn og hverdag har så lett for å bli 'disconnected' fra. 

Yoga handler om så mye mer enn det fysiske.

Men det kan være et ypperlig sted å starte med det fysiske, og så nødvendig. 

Jeg liker å sette sammen klasser med øvelser og sekvenser som skaper god flyt, med gode, kreative overganger, og gjerne noen lekne elementer som får deg til å utfordre deg selv på en trygg og uhøytidelig måte.

HØSTEN 2020 KAN DU DELTA PÅ MINE ÅPNE KLASSER HER:

ONSDAGER kl 18:15-19:45 - Slow Flow på Zenit Yoga 

LØRDAGER kl 10-11:30 - Vinyasa på Zenit Yoga (delt klasse)

I tillegg underviser jeg ute i bedrifter.

Ønsker din bedrift en fast yogatime i uka for de ansatte? Ta kontakt for mer info!

 

Photo above: Morten Warholm Haugen
Location: Sjøbadet, Trondheim