top of page
OM Å UNDERVISE YOGA 

Jeg er sertifisert 500H RYT (Advanced Yoga Teacher Training). Min første 200-timers yogainstruktørutdanning gjorde jeg ved Three Sisters Yoga i New York i 2014, og de videre utdanningene fullførte jeg ved Atman Yoga School i Norge. I tillegg er jeg sertifisert instruktør i Restorative Yoga og Yoga Nidra. 

 

Jeg underviser hovedsaklig i vinyasa yoga. Denne stilen ligger mitt hjerte nært da det gir meg friheten til å bevege meg med pusten, være oppmerksom og tilstede, bruke kreativiteten så vel som intuisjonen for å skape nettopp flyt. Definisjonen av vinyasa yoga er at dette er en dynamisk yogaform som baserer seg på å arrangere asanas (stillinger) i ulike sekvenser og deretter samkjøre øvelsene med bevisst bruk av pusten, gjerne med pusteteknikken ujjayi.

Uansett hva slags klasser jeg underviser ligger mitt hovedfokus på det å finne balanse. Det handler om å tillate seg selv å være helt tilstede i øyeblikket, la deg vende oppmerksomheten innover og legge merke til de små detaljene. La hvert pust være like viktig, som om hvert inn- og utpust forteller deg en fantastisk hemmelighet.

Gjør vi det, kommer vi mer og mer i kontakt med oss selv og vår sanne natur, som vi i dagens travle samfunn og hverdag har så lett for å bli 'disconnected' fra. 

Yoga handler om så mye mer enn det fysiske.

Men det kan være et ypperlig sted å starte med det fysiske, og så nødvendig. 

Jeg liker å sette sammen klasser med øvelser og sekvenser som skaper god flyt, med gode, kreative overganger, og gjerne noen lekne elementer som får deg til å utfordre deg selv på en trygg og uhøytidelig måte.

HØSTEN 2021  -  Vil du starte høsten med yoga ?

Velkommen til åpne klasser på Eureka Moholt fra august 2021.

Klikk inn for å lese mer om timeplan og påmelding:

8.png
Photo above: Morten Warholm Haugen
Location: Sjøbadet, Trondheim
bottom of page