UNDERVISNING

Jeg ble utdannet yogalærer fra Three Sisters Yoga, New York, og underviser derfor hovedsaklig i vinyasa yoga (flow). Dette er en dynamisk yogaform basert på å arrangere ulike asanas (posisjoner) i serier (flows) og vi jobber med å samkjøre øvelsene med bevisst bruk av pusten.

‚Äč

Uansett hva slags klasser jeg underviser ligger mitt hovedfokus på det å finne balanse. Kan du puste, kan du gjøre yoga, og mine klasser er satt sammen sånn at du skal bevisst kunne jobbe med pusten gjennom øvelsene, hele tiden være bevisst og tilstede i det du jobber med og nå ditt fulle potensiale, både fysisk og mentalt.

 

Jeg liker både klasser som er fysisk utfordrende og krevende, samtidig som jeg også gjerne legger opp mykere "slow flow"-klasser som ikke holder så høyt tempo, men virkelig gir deg muligheten til å lande. Uansett hva slags klasser jeg underviser, liker jeg å holde en positiv lett tone, det er lov å leke litt og ikke ta seg selv så alvorlig. 

 

Jeg liker å sette sammen øvelser som skaper en god flyt, og gode, gjerne kreative overganger. Jeg vil at du hele tiden skal kunne jobbe på ditt nivå, slik at du alltid er bevisst alle små detaljer og du kjenner hvordan du jobber, sånn at du kan gå videre og plutselig overraske deg selv med at du kan gå dit du kanskje ikke trodde du kunne!

La oss flyte, nyte, puste og overraske oss selv !

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo above: Morten Warholm Haugen
Location: Sjøbadet, Trondheim